onsdag 3. oktober 2012

Da er vi i gang!

Sånn! da er vi her da, i Erfurt! endelig! har vært et par lange dager, jobba hele forrige uke med prepp og de siste forberedelsene på sørumsand. I helgen var det pakking for fullt, vi har nok med oss noen tonn med utstyr.

Mandags morgen var vi endelig i bussen på tur til erfurt! vi tok kiel ferga, det gikk sånn helt ok for de fleste av oss...det var iallefall en sliten gjeng på bussen på tirsdagsmorgen. Vi var i erfurt rundt 6 igår kveld. Etter en rask innsjekk stakk vi rett bort til rathouss, eller noe i den durn, iallefall der vi står å prepper. Vi brukte kvelden på å sett opp kjøkken, eller. bygge et kjøkken siden vi står på å et gammelt rådhus. det lukter  skikkelig eggefis der iallefall...

Maten i tyskland så langt har vært preget av frityr og svin, hadde vært nice med noe mat som ikke er junk kjenner jeg. "kjøkkenet" er helt kongebra å det blir nok ikke noe problem å hoste opp litt kald og varm mat der tror jeg.

I dag har vi begynt litt rolig prepp, blir nok ganske rolig i morra og før vi skrur opp et par gir på fredag og lørdag. vi har varmmat på søndag det blir veldig deilig å komme i gang kjenner jeg.

Lørdag kommer og alle de norske supporterne, det blir gøy. aner ikke hvor mange som skal nedover men det er nok noen hundre tror jeg. vi skal på en sånn greie på lørdag å møte alle, blir fint å møte mamma og pappa igjen.

Dagene går som sagt rolig for seg nå og alle er litt gira på å få preppa skikkelig, men det er enda litt tidlig. litt deilig med litt korte dager. Jeg og alex deler hotell rom, relativt spesielle hotellrom med glassdør inn til dass. Dørene er heller ikke helt tette så her er det relativt lite privat liv, vi får med oss både lukt og lyd...DIGG!

jeg gidder ikke hente kabelen til kamaraet så det får bli de bildene fra telefonen.

her er "kjøkkenet" vi står på.


Her er morten sjøvik igjen! han gjør ikke så mye utenom å snakke i telefon eller skrive tekstmelding. vi er litt stressa på om han i det heletatt kommer til å være med på varmmaten siden det ser litt merkelig ut å kjøre den med handsfree...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar